Έχουμε την τιμή να σας αναφέρουμε ότι στο Salzburg στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό του 2012 το εκτροφείο μας και ένα απο τα καλύτερα σκυλιά μας η TAMTA CUSTODI NOS κατέλαβε την 3η θέση Παγκοσμίως.
Η επιτυχία του εκτροφείου μας στο εξωτερικό επαναλήφθηκε το 2013 στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που διεξήχθη στη Γενεύη, όπου ο σκύλος μας FORZA DI RAZZA GOTHAN κατέλαβε την 2η θέση πανευρωπαϊκά.

Το εκτροφείο μας είναι αναγνωρισμένο και κατοχυρωμένο από τον κυνολογικό όμιλο Ελλάδος και την FCI (παγκόσμια κυνολογική ομοσπονδία) με αριθμό καταχώρησης 43/10 και με την ονομασία FORZA DI RAZZA (δύναμη της φυλης).
 cane-corso-kennel-greece
Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα και πιο αναγνωρισμένα εκτροφεία παγκοσμίως, με παγκόσμιους και πανευρωπαικούς πρωταθλητές, διατηρώντας τα καλύτερα πρότυπα, χαρακτήρα, ταμπεραμέντο και μορφολογία της εξαίρετης και διάσημης ράτσας CANE CORSO.

Ασχολούμαστε αρκετά χρόνια με την εκτροφή του CANE CORSO και κάνουμε 2-3 επιλεγμένες γέννες τον χρόνο, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, φροντίζοντας να πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις για την σωστή αναπαραγωγή.

Προσέχουμε με μεγάλη ευθύνη τα κουτάβια μας να μην παρουσιάζουν γεννετική δισπλασία (δίνουμε εγγύηση δισπλασίας), να είναι υγιέστατα, με δυνατό ταμπεραμέντο και εξάιρετη μορφολογία.
Τα κουτάβια τα παραδίδουμε εμβολιασμένα, αποπαρασσιτωμένα, με micro chip και pedigree (δηλωμένα στον κυνολογικό όμιλο Ελλάδος).
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 2828 969 και 6945 322 662

Σημείωση: Αποκλειστικός υπεύθυνος και ιδιοκτήτης του εκτροφείου FORZA DI RAZZA είναι ο κ. Τσερώνης Κωνσταντίνος. Αν οποιοσδήποτε παρουσιαστεί ως συνέταιρος ή συνεργάτης του εκτροφείου μας για πώληση σκυλιών cane corso παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Τσερώνη.

Το εκτροφείο μας είναι μέλος του KOE και του FCI.